Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Automobilist laat meisje gewond achter

Toegevoegd: 15-10-2010, 09.11 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 5-jarig meisje is donderdag lichtgewond geraakt nadat zij werd aangereden door een auto. De auto reed meteen door.


Het meisje werd om 13.05 uur door haar moeder bij de Kohnstammschool in de Reigerstraat afgezet. Toen ze de straat overstak, werd ze aangereden door een donkere auto. De automobilist(e) reed meteen door.

Het meisje hield er een blauw oog, blauwe wang en een dikke knie aan over. Van de auto en/of bestuurder of bestuurster is niets bekend, behalve dat het mogelijk een donkergroene auto betrof.

De politie is op zoek naar getuigen. Deze kunnen zich melden bij een nabijgelegen politiebureau of bellen naar algemeen politienummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jim (15-10-2010 om 15:03)
Ik hoop dat ze die bestuurder vinden en dan zijn of haar rijbewijs afpakken. maar moeders had natuurlijk dochter lief van 5 jaar moeten helpen bij het oversteken.
Anja (15-10-2010 om 14:38)
Kijk dat je dat meisje aanrijd kan gebeuren want wie zegt dat zij of ze goed uitgekeken heeft. Van haar moeder vind ik het ook raar dat ze een kind van 5 afzet en NIET helpt over te steken. Maar wat die bestuurder van die auto deed.... doorrijden is walgelijk Zoiets doet een fatsoenlijk mens nie
Teune (15-10-2010 om 14:22)
Het zal weer wel iemand zijn, die een slechte jeugd heeft gehad en er zodoende niets aan kan doen. Als hij of zij gepakt wordt, zijn het weer allemaal verzachtende omstandigheden. Laat VVD/PVV dit soort zaken en alle overige criminilateit en ascociaal gedrag maar eens goed hard ter hand nemen.
Tineke (15-10-2010 om 13:58)
De bestuurder zal wel drank gedronken hebben anders zou hij wel stoppen.
Hulpverlener (15-10-2010 om 13:34)
Wat associaal om een kind van 5 gewond achter te laten zeg !! zo.n kind in schrik en verwond ,echt triest met zulke automobilisten , rijbewijs invorderen , en voor de rechter ermee vind ik en zn /haar verdiende straf geven wenst moeder vader sterkte met hun kind ,
Truus (15-10-2010 om 13:29)
Die bestuurder..klopt...schandalig....maar een kind van 5 alleen over laten steken..(.tenminste dat haal ik uit dit nieuwsbericht...) vind ik ook niet kunnen..het kind werd afgezet..kost het dan zoveel moeite om eerst te helpen met oversteken ?
Cookie-instellingen beheren