Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist laat meisje gewond achter

Toegevoegd: 15-10-2010, 09.11 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 5-jarig meisje is donderdag lichtgewond geraakt nadat zij werd aangereden door een auto. De auto reed meteen door.


Het meisje werd om 13.05 uur door haar moeder bij de Kohnstammschool in de Reigerstraat afgezet. Toen ze de straat overstak, werd ze aangereden door een donkere auto. De automobilist(e) reed meteen door.

Het meisje hield er een blauw oog, blauwe wang en een dikke knie aan over. Van de auto en/of bestuurder of bestuurster is niets bekend, behalve dat het mogelijk een donkergroene auto betrof.

De politie is op zoek naar getuigen. Deze kunnen zich melden bij een nabijgelegen politiebureau of bellen naar algemeen politienummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jet (15-10-2010 om 09:17)
Daar zijn geen woorden voor wat ben je dan asociaal die mag ter plekke vierkante wielen krijgen wat is dat erg sterkte voor de kleine meid en de ouders
Cookie-instellingen beheren