Arrestatieteam doet aanhoudingen

Toegevoegd: 15-10-2010, 15.44 uur

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Het arrestatieteam Zuid heeft vanmiddag samen met de Zeeuwse Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) in onze provincie zeker één aanhouding verricht. Vermoedelijk gaat het om twee arrestaties.

Aan het einde van de ochtend reden meerdere onopvallende politiewagens met toeters en bellen vanaf de A58 Middelburg binnen. Na lang overleg bij het politiebureau Achter de Houttuinen reden diverse voertuigen vervolgens met spoed door het drukke Middelburgse centrum. Hierbij werden ook rode verkeerslichten genegeerd.

Later op de middag zijn twee wagens naar gevangenis Torentijd gereden. Vermoedelijk hebben zij arrestanten afgeleverd. Tijdens de actie heeft ook lange tijd een politiehelikopter boven Middelburg en omgeving gevlogen. Of dit met de arrestatie(s) te maken heeft, is niet bekend.

Politiewoordvoerster Mireille Aalders kon vanmiddag nog niets over de zaak zeggen.

HEEFT U TIPS OVER DEZE ZAAK? MAIL: REDACTIE@HVZEELAND.NL.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (15-10-2010 om 21:48)
Zeg F: vangen ze boeven, vind je het nog niet goed.
B.s (15-10-2010 om 17:45)
Van de week circelde er 3 dagen lang politiehelikopter boven terneuzen zou die er wat mee te maken hebben?
Pjotter (15-10-2010 om 17:02)
Wat weer een domme opmerking"hopen dat dit verhaal niet de doofpot in gaat"Je hoeft toch ook weer niet alles te weten wat er gaande is.Als zoiets niet in de openbaarheid gebracht kan en mag worden moet je dat maar accepteren.Er gebeurt meer dan je denkt en niet alles komt gelukkig in de publiciteit.
F (15-10-2010 om 16:41)
@bewoner Je hebt geen idee wat ze exact gedaan hebben behalve een hoop mankracht en belastingcenten verkwist...beetje kort door de bocht om dan al 'goed zo politie' te roepen he? grt, f.
Cabbie (15-10-2010 om 16:30)
Klinkt best heftig en wild western achtig, nu maar niet gaan gissen... Hoop alleen niet dat dit verhaal in de doofpot gaat!!
Bewoner van zeeland (15-10-2010 om 16:02)
Dr is weer mooi werk verricht!! ga zo door met hou zeeland schoon.