Vrachtwagens botsen op Deltaweg Kats

Toegevoegd: 15-10-2010, 18.09 uur

Door: Manfred Berrevoets
KATS - Op de 1e Deltaweg bij Kats vond vrijdagochtend een kop / staartbotsing plaats waarbij vier voertuigen betrokken waren.
 
Het ging om twee personenauto's en twee trucks met oplegger. Een van de vrachtwagencombinaties moest worden weggetakeld, de andere voertuigen konden nog rijden.

Bij de aanrijding waren de volgende bestuurders betrokken: een 55-jarige man uit Köln (D), een 58-jarige man uit Dungenheim (D), een 22-jarige man uit Kapelle en een 52-jarige man uit Kaatsheuvel, maar het is onbekend welke bestuurder bij welk voertuig hoort.

Het verkeer uit richting Schouwen stropte; er ontstond een file en deze is omgeleid via de sluizen naar de parallelweg. Dit heeft geduurd tot omstreeks 13.00 uur. Het wegdek is door de provincie gereinigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (21-10-2010 om 18:24)
Me broer s hierbij betrokke 2 duitse auto's voorop ineens hard remmen de voorste trucker zag dit erg laat, en moest ook op het laatste moment boven op de rem gaan staan.toen kwam de 2e truck beladen aanrijden, deze kwam te kort om hier tijdig op te anticiperen en zo ontstond het domino effect.
Jaap kallewaard (16-10-2010 om 13:55)
Sinds traject controle is op geheven op de zeelandbrug is de snel heel zichtbaar omhoog geschoten passeer dagelijks de over steek bij de stoplichten bij de oude tol het wachten is op een ernstig ongeluk bij deze snlheden
Hanneke (15-10-2010 om 23:10)
2 pers. auto`s èn 2 trucks in botsing, gaat het niet allemaal tè snel ? ik weet hier niet de oorzaak van, maar het is nog drukker met de ongevallen dan in de zomervacantie , jammer hoor !!! sterkte voor de getroffenen, Hanneke.
Ineke (15-10-2010 om 19:33)
Het is te begrijpen dat er een ongeluk is gebeurt. Het was ook zoooooooooo verschrikkelijk druk vandaag. Zelf heb ik het ongeluk niet gezien en reed daar rond 12.45. Sterkte voor alle betrokkenen.