Botsing op kruising bij Meliskerke

Toegevoegd: 15-10-2010, 23.35 uur

Door: Manfred Berrevoets
MELISKERKE - Op de kruising van de Poppendamseweg met de Mariekerkseweg bij Meliskerke kwamen vrijdagmiddag twee personenauto's met elkaar in botsing.

Een 55-jarige man uit de gemeente Veere reed op de Poppendamseweg en wilde de Mariekerkseweg oprijden. Tijdens dit oprijden gaf hij nog voorrang aan een fietser die over het fietspad aan kwam rijden.

Daarna reed hij de rijbaan op en zag hierbij een auto met aanhanger, bestuurd door een 60-jarige man uit de gemeente Veere, over het hoofd, en er ontstond een aanrijding.
 
In de auto van de 60-jarige man, die pijn had in zijn pols, zat ook zijn kleinzoon van 6 jaar oud. Het kind had schaafwonden op zijn gezicht. Beide auto's raakten beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (16-10-2010 om 12:34)
Ja, het was ook enorm baggerig daar, ik moest er namelijk ook door en ze maakten het niet eens schoon. Net een stuk voor me gebeurde het.beterschap voor het jongetje