Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Vrouw (83) beroofd in Terneuzen

Toegevoegd: 15-10-2010, 23.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vrijdag tussen 14.30 en 15.00 uur werd een 83-jarige vrouw op de parallelweg van de Willem de Zwijgerlaan in haar woonplaats van haar tas beroofd.


De vrouw reed op haar fiets een groepje van drie jongeren voorbij. Eén van hen trok aan de bagagedrager van de fiets, waardoor de vrouw bijna viel. Nadat zij verder was gereden en later in haar fietstas keek, bleek haar handtas daaruit gestolen te zijn.

In de tas zat een portemonnee met daarin persoonlijke papieren en wat kleingeld. De tas werd later in de tuin van een woning in de Oranjestraat teruggevonden. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en is nog bezig met het onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (16-10-2010 om 14:40)
@Annie Jij durft nogal, met je "dan vraag je erom"! Ze moeten met hun fikken van iemand anders zn spullen af blijven! Hoe laf ben je als je een 83-jarige vrouw berooft?! Tas in fietstas is trouwens wél goed maar dan wel fietstas afsluiten! Sterkte voor de mevrouw, gelukkig is ze niet gewond geraakt!
Erik (16-10-2010 om 14:17)
@Annie Lijkt mij een beetje de omgekeerde wereld. Als die vrouw haar tas in haar fietstas wil doen dan is dat geen uitnodiging voor anderen om die tas te gaan jatten. Ze hebben er gewoonweg af te blijven.
Piet (16-10-2010 om 14:17)
@Bas je hebt wel een punt wat dat tuig betrefd.Nu kun je wel schreeuwen naar politie en justitie,alleen de politie kan natuurlijk niet overal zijn waar men van plan is een misdaad te gaan plegen.Ik denk toch dat je dan zelf bij de politie moet gaan werken zal geen soelaas bieden ben ik bang.
D (16-10-2010 om 14:13)
Ik reed over de hoofdrijbaan richting centrummet mijn scooter rond die tijd. Ik heb jammer genoeg niks gezien. Achter mij reed een groene Ford Transit, de bestuurder daarvan zit hoger en heeft misschien wel wat gezien?
Monique J. (16-10-2010 om 13:05)
Nee, Annie... Allereerst moeten mensen met hun handen van andermans spullen afblijven. Dat hoort de eerste reactie te zijn. Anders luidt de vraag over een paar jaar: "Waarom neemt iemand nog een tas mee over straat, dan vraag je erom."
Nel (16-10-2010 om 12:33)
Je moet je tas toch in je fietstas kunnen doen, ze moeten gewoon van je spullen afblijven. Wat een onzin om te zeggen dat je er om vraagt, alleen tuig doet zulke dingen. Ik doe ook altijd mijn handtas in mijn fietstas maar ik doe hem wel dicht.
Cookie-instellingen beheren