Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw (83) beroofd in Terneuzen

Toegevoegd: 15-10-2010, 23.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vrijdag tussen 14.30 en 15.00 uur werd een 83-jarige vrouw op de parallelweg van de Willem de Zwijgerlaan in haar woonplaats van haar tas beroofd.


De vrouw reed op haar fiets een groepje van drie jongeren voorbij. Eén van hen trok aan de bagagedrager van de fiets, waardoor de vrouw bijna viel. Nadat zij verder was gereden en later in haar fietstas keek, bleek haar handtas daaruit gestolen te zijn.

In de tas zat een portemonnee met daarin persoonlijke papieren en wat kleingeld. De tas werd later in de tuin van een woning in de Oranjestraat teruggevonden. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en is nog bezig met het onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (16-10-2010 om 11:19)
@annie, wat een idiote reactie van je zeg. Iedereen zou alles in zijn fietstas moeten kunnen stoppen. Waar anders aan je stuur zeker, valt ook lekker op, bovendien gevaarlijk. NIEMAND VRAAGT OOIT OM ZOIETS denk na zeg, voordat je iets schrijft.
Zeeuws ,meisje (16-10-2010 om 11:15)
@annie Waar heb je anders fietstassen voor?? Om alles aan je stuur te hangen of zo.Als ze dan aan je tas trekken is het leed bij deze mensen niet te overzien.Ik hoop dat ze dit tui gauw op weten te pakken.
Bas (16-10-2010 om 11:09)
@annie, het is een vrouw van 83
M (16-10-2010 om 11:02)
Annie- waar zou deze bejaarde dame haar tas dan moeten stoppen?? Dame, heel veel sterkte,erg vervelend voor u. het heeft niks met uw leeftijd te maken, mij js t ook al overkomen, en toen was ik 20
Erwin (16-10-2010 om 10:23)
@ Annie,sorry hoor maar men vraagt om berooft te worden als men zijn of haar tas in de fietstas doet???? U verstend is blijkbaar ook ver te zoeken of u hoort tot hetzelfde gilde als de daders. Ze moeten gewoon van andermans spullen afblijven . Waar zijn de normen en waarden gebleven tegenwoordig?
Ik (16-10-2010 om 10:07)
Ow jahoor mag je je eigen tas niet in je eigen fietstas doen??? Dan vraag je er maar gelijk om?? Mag je straks dan niet meer op je eigen fiets fietsen omdat ze die dan ook wel eens af kunnen pakken?
Cookie-instellingen beheren