Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw (83) beroofd in Terneuzen

Toegevoegd: 15-10-2010, 23.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vrijdag tussen 14.30 en 15.00 uur werd een 83-jarige vrouw op de parallelweg van de Willem de Zwijgerlaan in haar woonplaats van haar tas beroofd.

De vrouw reed op haar fiets een groepje van drie jongeren voorbij. Eén van hen trok aan de bagagedrager van de fiets, waardoor de vrouw bijna viel. Nadat zij verder was gereden en later in haar fietstas keek, bleek haar handtas daaruit gestolen te zijn.

In de tas zat een portemonnee met daarin persoonlijke papieren en wat kleingeld. De tas werd later in de tuin van een woning in de Oranjestraat teruggevonden. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en is nog bezig met het onderzoek.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (19-10-2010 om 18:19)
Zeg voor haar gezicht wat je vindt."" Prima, zal ik zeker doen, maar Annie is hier net zo anoniem als alle anderen, makkelijk gezegd weer. Ik blijf er bij dat ik haar opmerking volslagen dom vind.
Ik (19-10-2010 om 10:42)
Ow dus u vind dat ze gelijk heeft? Snap best dat u voor uw familie opkomt maar gelijk hebben?? Als het u berooft word zegt u dan ook: Is mijn eigen schuld???
Een familielit van annie (17-10-2010 om 14:01)
Sorry dat ik het zeg ik vindt dat annie gelijk hebt ze licht behoorlijk ondervuur door julie reacties hoe durf je zeg tegen voor haar gezicht wat je er over vindt
Coco (16-10-2010 om 20:31)
Hele,hele, domme reaktie van annie moet je soms je tas ook nog in je lichaam stoppen? gewoon moet je hem kunnen dragen of in of op je fiets doen ze moeten gewoon met hun poten overal af blijven wat van een ander is zeker ook weer eentje met een slechte jeugd zeker wij politie mogen niets
Anneke (16-10-2010 om 19:54)
Voor Anneke: Als ze hem om haar schouder had gehad, hadden ze hem er ook afgetrokken en was die mevrouw nog gevallen ook! Waar moet ze hem dan in vredesnaam opbergen?? Mevrouw, heel veel sterkte en ik hoop dat u er gauw weer bovenop bent.
Anna (16-10-2010 om 18:40)
@annie Je vraagt nooit om een diefstal. Men moet van andermans spullen afblijven.