Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Gewonden bij botsingen in Goes

Toegevoegd: 15-10-2010, 23.46 uur
De botsing op de Van Hertumweg in Goes De botsing op de Van Hertumweg in Goes
De botsing op de Van Hertumweg in Goes
© Foto: Justin Masius
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij diverse ongelukken in Goes zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt.


Een 16-jarig meisje fietste over de Beatrixlaan in de richting van de Louise de Colignylaan. Op de kruising met de 's-Heer Elsdorpweg kreeg zij geen voorrang van een 72-jarige automobilist uit Oost-Souburg, die uit de 's-Heer Elsdoprweg kwam.

Het meisje viel en liep letsel op aan haar knie, elleboog en hand. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Op de Van Hertumweg vond een kop / staartaanrijding plaats. Een 23-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder reed tegen een auto voor hem, bestuurd door een 44-jarige man uit de gemeente Goes. Deze man ging stilstaan om een voetganger op de oversteekplaats te laten oversteken.

De 23-jarige man had dit te laat in de gaten. De 44-jarige man had door de aanrijding last van zijn nek. Hij is onderzocht door personeel van de ambulance maar niet vervoerd naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn waarschijnlijk total-loss.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marian (16-10-2010 om 15:14)
Het is weer typisch een geval van dat men er niet vanuit gaat dat er gestopt wordt voor een zebra(oversteekplaats). Ik maak het als postbezorger dagelijks mee, zelden wordt er gestopt, als ik over wil steken. Ze kijken me wel aan met een blik van : Wat verwacht je nou?
Slachtoffer (16-10-2010 om 14:23)
Nog bedankt dat je ons dit hebt aangedaan ! dit was dus al je zoveelste ongeluk hopelijk kom je nooit meer op de weg . en pakken ze je rijbewijs af jij bent niet geschikt om een auto te besturen En diegene die zich aan de regels houd is de dupe . bedankt Robbert van Liere
Cookie-instellingen beheren