Weerbericht:
Bewolkt en vooral vanochtend regen. Zacht
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Gewonden bij botsing in Terneuzen

Toegevoegd: 16-10-2010, 01.04 uur
Tenminste drie personen raakte gewond bij de botsing
Tenminste drie personen raakte gewond bij de botsing
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Bij een ongeval tussen twee personenauto's in Terneuzen zijn vrijdagavond tenminste drie personen gewond geraakt.

Het ongeval vond omstreeks 22:45 uur plaats ter hoogte van de stoplichten aan de Guido Gezellestraat / Vlietstraat. Ambulances hebben tenminste drie personen naar het ziekenhuis vervoerd.


Over de aard van het letsel en de oorzaak van het ongeval is nog niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verkeersdeelnemer (17-10-2010 om 09:14)
@marina, klopt hoor van de stoplichten, ze springen heel snel weer op oranje/rood. Het was vrijdagavond op dat moment wel net een enorme regenbui dus vermoed dat dat ook wel meespeelde samen met het snelle verspringen vd stoplichten.
Aardenburg (16-10-2010 om 14:54)
Is er iemand door rood gereden?
Marina (16-10-2010 om 11:24)
Vanaf dat die stoplichten zijn verandert gebeuren naar mijn zin daar teveel ongelukken dus ik vindt dat het maar eens moet bekeken wordt of de plannen kunnen verandert wordt ik moet daar s'morgens ook over en ik voel me daar niet veilig'.
Cookie-instellingen beheren