Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui. Overdag regenachtig. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeval Yerseke

Toegevoegd: 16-10-2010, 13.15 uur - Update: 17-10-2010, 19.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Bij een ernstig verkeersongeval in Yerseke is zaterdagmorgen een 66-jarige vrouw uit Yerseke zwaargewond geraakt.

Het ongeval vond rond 10.50 uur plaats op de Groeninx van Zoelenstraat. De vrouw kwam op haar fiets uit het wandelpad links van de weg. Ze werd aangereden door een personenauto bestuurd door een 38-jarige man uit Yerseke.


De vrouw raakte hier zodanig bij gewond dat zij met een helikopter naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. De precieze toedracht van het ongeval is nog niet bekend. De politie doet onderzoek.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (27-10-2010 om 16:37)
Ik vind dat er niet gelijk conclusies getrokken moeten worden misschien is er wel iets heel anders aan de hand misschien werd ze wel verblind door de zon ofzo kan best zijn dat er mensen zijn die daar te hard rijden maar dan moeten ze daar iets aan doen maar niet iedereen rijd te hard
Connie (27-10-2010 om 12:03)
Woon er vlakbij, moet je eens kijken hoe soms die vrachtwagens daar "neergekwakt"worden....en luister eens sávonds naar de geluiden van optrekkende auto's motoren en opgepimpte wagens....beetje minder hard rijden doet die weg eer aan
Jacobse (18-10-2010 om 23:51)
Motorfreak: Hoezo niet gevaarlijk? Geparkeerde auto's die achteruit de weg opdraaien, onoverzichtelijke afslag naar Industrieweg, regelmatig bij bochten geparkeerde vrachtwagens daar, fiets/voetpad die achter een groenstrook zo op die weg uitkomt. Nogmaals, ik zeg niet dat hier te hard gereden is.
Pipo (18-10-2010 om 10:14)
Jacobse: GEVAARLIJKE weg?????????? Op de weg is het ALTIJD gevaarlijk!!! Ik weet niet hoe het is gebeurd, maar in elk geval is kijken en aan de snelheid houden het belangrijkste!!! Maar om gelijk maar weer te zeggen, ja.... het is ook zo`n gevaarlijke weg!!!
Motorfreak (17-10-2010 om 00:40)
Niks gevaarlijk aan dat stukje weg, mensen hebben tegenwoordig de ogen dicht zitten, zijn in hun blikken bezig met andere zaken dan rijden. Het verhaal te hard rijden is altijd makkelijk om te roepen maar bij controle bleek het toch weer niet zo te zijn met die hoge snelheden!
Jacobse (16-10-2010 om 21:35)
Een gevaarlijk stukje weg met onoverzichtelijke punten waar dikwijls te hard gereden wordt. Ik zeg niet dat dat in dit geval gebeurd is, er zullen wellicht andere oorzaken zijn. Heel veel sterkte aan het slachtoffer, de familie en natuurlijk de bestuurder die ook ontzettend geschrokken zal zijn.
Cookie-instellingen beheren