Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
90 files van totaal 336 km

Deel van Middelburg zonder stroom

Toegevoegd: 16-10-2010, 20.40 uur - Update: 17-10-2010, 01.21 uur
De brandweer bij de liftopsluiting aan de Loskade in Middelburg
De brandweer bij de liftopsluiting aan de Loskade in Middelburg
© Foto: Youri Bodbijl/Foto Persbureau Zeeland
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een gedeelte van Middelburg kampte zaterdagavond met een stroomstoring. Door de stroomstoring moest ook de brandweer uitrukken.

De storing ontstond rond 20.20 uur. Volgens de Delta ging het om een spontane storing in de Nieuwe Haven, Poelendaele en de Kleverskerkeseweg en omstreken.


Door de stroomuitval kwam de lift in een hotel aan de Loskade vast te zitten. De brandweer verleende hier assistentie. De storing is inmiddels weer opgelost.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. Koppejan (16-10-2010 om 22:07)
Ook ik zat - in de Herenstraat te Middelburg - ongeveer 20 minuten zonder stroom. Wat zijn we toch afhankelijk geworden van de moderne technieken. Zorg dat u kaarsen en/of een zaklamp bij de hand hebt. Bij mij heeft dat z'n nut bewezen.
Natasja (16-10-2010 om 21:02)
Ook dat kan gebeuren,en alles draait om elektronica............veel te veel eigenlijk
Cookie-instellingen beheren