Jongeren beledigen politieagenten

Toegevoegd: 17-10-2010, 13.50 uur

Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 20-jarige jongen en een 16-jarig meisje uit Goes zijn zaterdagavond aangehouden nadat zij een agent hadden beledigd.

De jongen en het meisje waren onderdeel van een groep dat op een bankje aan de Lijsterbesstraat in Goes zat. De groep had geopende flessen drank bij zich, wat verboden is.

De agent vroegen hen de flessen weg te gooien. Hier waren zij het niet mee eens. De agent gooide de geopende flessen drank leeg, waarop het meisje de agent begon uit te schelden. Zij werd aangehouden.
 
Daar was de 20-jarige jongen het niet mee eens. Hij begon zich er mee te bemoeien en schold de agent ook uit. Hierop werd ook hij aangehouden. Na verhoor zijn de twee weer vrijgelaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (19-10-2010 om 09:56)
@Remco, het zal er maar net aan liggen voor welke overtreding je wordt mee genomen.
Remco (19-10-2010 om 08:04)
@ Karel: als je meegenomen word naar het politiebureau moet je standaard een geldboete betalen die rond de 160 euro ligt
Karel (17-10-2010 om 14:31)
Ik hoop dat ze na verhoor nog een boete hebben gekregen?