Eenzijdig ongeval op A58 Goes

Toegevoegd: 17-10-2010, 14.02 uur

Bij het ongeval op de A58 raakte niemand gewond
Bij het ongeval op de A58 raakte niemand gewond
1
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een eenzijdig ongeval op de A58 tussen Goes en Kapelle is zondagmiddag een auto van de weg geraakt.

Het ongeval vond rond 12.05 uur plaats op de rechter rijbaan van de snelweg. Een bestuurder, waarvan de gegevens nog niet bekend, raakte door nog onbekende oorzaak van de weg, botste tegen de vangrail, schoot de weg over en kwam tot stilstand in de bossen langs de snelweg.

Omdat niet duidelijk was of de man zelfstandig uit de auto kon komen werd de brandweer opgeroepen. Toen deze ter plaatse was bleek de man al zelfstandig het voertuig te hebben verlaten. Hij is onderzocht door het personeel van de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft vervolgens de bossage rondom de auto weggezaagd zodat de berger de auto weer naar boven kon slepen. Tijdens het ongeval en de bergingswerkzaamheden was één rijbaan afgesloten voor het verkeer.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dyonne (17-10-2010 om 18:46)
Ik heb het ongeluk gezien, ik zag de auto in die bossen staan! met de neus naar beneden en de achterkant omhoog. Hoe krijg je het voor elkaar, op z'n recht stuk??