Weerbericht:
Bewolkt en wat (mot)regen. Vrij veel wind, vannacht zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Eenzijdig ongeval op A58 Goes

Toegevoegd: 17-10-2010, 14.02 uur
Bij het ongeval op de A58 raakte niemand gewond
Bij het ongeval op de A58 raakte niemand gewond
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een eenzijdig ongeval op de A58 tussen Goes en Kapelle is zondagmiddag een auto van de weg geraakt.


Het ongeval vond rond 12.05 uur plaats op de rechter rijbaan van de snelweg. Een bestuurder, waarvan de gegevens nog niet bekend, raakte door nog onbekende oorzaak van de weg, botste tegen de vangrail, schoot de weg over en kwam tot stilstand in de bossen langs de snelweg.

Omdat niet duidelijk was of de man zelfstandig uit de auto kon komen werd de brandweer opgeroepen. Toen deze ter plaatse was bleek de man al zelfstandig het voertuig te hebben verlaten. Hij is onderzocht door het personeel van de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft vervolgens de bossage rondom de auto weggezaagd zodat de berger de auto weer naar boven kon slepen. Tijdens het ongeval en de bergingswerkzaamheden was één rijbaan afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (18-10-2010 om 16:34)
Meneer hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis, BETERSCHAP. Leeftijd lijkt me ook niet belangrijk Zeeuws meisje,tja, misschien inderdaad even niet goed geworden. Dyonne,lees de tekst nog eens.dan weet je hoe hij daar terecht kwam op een recht stuk weg. Wat een gegis om de oorzaak te raden.
Coen (18-10-2010 om 08:24)
De mens en zijn vooroordelen. *zucht*
Jo (18-10-2010 om 07:34)
Dave ik weet niet of je de auto heb zien staan maar deze stond bijna in een hoek van 90 graden van de snelweg. Geen remsporen gezien dus je hebt heus wel i.d. gaten als je zo`n bocht neemt op de snelweg. En van een pimpmobiel is ook niet echt sprake als je naar de foto`s kijkt.
J (18-10-2010 om 00:50)
@ Dave, bekijk de foto's nog is goed, en vertel mij dan is wat je hier een pimpmobiel aan vind? ik zie een lelijk Seat Cordoba Hok.
Dave (17-10-2010 om 22:30)
Ik sluit me aan bij Dyonne. Ik heb wel idee├źn: 'Even de tomtom instellen', 'even een andere radiozender zoeken', even een telefoontje naar m'n maat plegen', 'even gassen met m'n pimpmobiel'. Genoeg afleiding om op een recht stuk het bos in te gaan.
Zeeuws ,meisje (17-10-2010 om 20:15)
Misschien was de bestuurder niet goed geworden?? Leeftijd staat er niet bij. Of gsm zoeken,of cd,tje wisselen.Met andere woorden even met iets anders bezig geweest dan auto rijden.
Cookie-instellingen beheren