Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Fietser gewond na achtervolging

Toegevoegd: 17-10-2010, 14.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een 16-jarige jongen uit Vlissingen probeerde in de nacht van zaterdag of zondag rond 00.45 uur een agent te ontvluchten toen hij op zijn fiets zonder licht reed.

De agent reed in een politiewagen toen hij de jongen zonder licht in de Badhuisstraat opmerkte. Hij riep vanuit de auto dat de jongen moest stoppen omdat hij zonder licht reed. De jongen fietste echter door.
 
De agent probeerde de jongen op de fiets klem te rijden zonder hem hierbij te raken. Daardoor zag de jongen toch kans weer te ontsnappen. Met zijn fiets aan de hand ging hij er rennend vandoor.


De agent vervolgde zijn achtervolging ook te voet. De jongen keek nog even achterom om te kijken hoe groot zijn voorsprong was, maar dat liep niet af zoals hij waarschijnlijk had gedacht. Met zijn hoofd omgedraaid rende hij tegen een lantaarnpaal aan.
 
Naast de pijnlijke botsing kreeg de jongen ook nog drie bekeuringen: voor het niet voldoen aan de vordering van de agent, fietsen zonder verlichting en op de stoep fietsen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (17-10-2010 om 20:21)
Nou stoer hoor van de politie om weer eens iemand te pakken zonder licht.Ze kunnen beter eens gaan kijken in de "geweldige"scheldestraat. Daar zouden ze misschien hun hart kunnen luchten.
Rien van der wekken (17-10-2010 om 18:03)
Ze kunnen beter bij bushaltes posten i.v.m. vernielingen di met name zaterdags'nacht plaats vinden m.n. in Zierikzee danzulke flauwekul als een jongetje achtervolgen die op de stoep rijdt en dergelijke e als jer bijje ingebroken wordt kunnen ze de dader niet vinden of ze komen niet bij een ongeluk.
Reiger (17-10-2010 om 17:27)
Hahahahahahahaha, ff lachen hoor! Hard he die lantaarnpaal en ook nog eens die bekeuringen en dikke hoofdpijn.... Ren je volgende keer weer weg??
Hahahahahahaha (17-10-2010 om 17:09)
Hahahahaaha mooi zo moet je maar gewoon blijven staan boontje komt om zijn loontje
Mar (17-10-2010 om 16:12)
Haha, das pech!
Karel (17-10-2010 om 16:02)
Straffe actie, wel goed dat hij 3 prenten kreeg.
Cookie-instellingen beheren