Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietser gewond na achtervolging

Toegevoegd: 17-10-2010, 14.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een 16-jarige jongen uit Vlissingen probeerde in de nacht van zaterdag of zondag rond 00.45 uur een agent te ontvluchten toen hij op zijn fiets zonder licht reed.

De agent reed in een politiewagen toen hij de jongen zonder licht in de Badhuisstraat opmerkte. Hij riep vanuit de auto dat de jongen moest stoppen omdat hij zonder licht reed. De jongen fietste echter door.
 
De agent probeerde de jongen op de fiets klem te rijden zonder hem hierbij te raken. Daardoor zag de jongen toch kans weer te ontsnappen. Met zijn fiets aan de hand ging hij er rennend vandoor.

De agent vervolgde zijn achtervolging ook te voet. De jongen keek nog even achterom om te kijken hoe groot zijn voorsprong was, maar dat liep niet af zoals hij waarschijnlijk had gedacht. Met zijn hoofd omgedraaid rende hij tegen een lantaarnpaal aan.
 
Naast de pijnlijke botsing kreeg de jongen ook nog drie bekeuringen: voor het niet voldoen aan de vordering van de agent, fietsen zonder verlichting en op de stoep fietsen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien van der wekken (18-10-2010 om 21:45)
En toch kunnen ze beter iets nuttigers gaan doen van onze belastingcenten dan jongetjes van 16 pesten. Moeten wij daar aan meebetalen? Laten ze er dan ook iets voor terug doen, bijvoorbeeldals ik aangifte doe van een gestolen camera (sorry dat is niet onze prioriteit meneer).
Vlissinger (18-10-2010 om 16:48)
Als dit artikel zou kloppen, oke, maar als de agent in z'n eigen auto/undercover auto reed zonder signalen van politie af te geven en zomaar achter iemand aanrent wat zou jij dan doen om dat tijdstip..
Chris (18-10-2010 om 10:03)
Denk dat het hier niet gaat of het kinderachtig of stoer was. Het begint al dat hij niet stopt................Dus inderdaad goede actie. Iedereen heeft altijd wel wat te piepen.
Dr.acula (18-10-2010 om 00:17)
Ik vind dat de politie wel in zijn recht staat om hem 3 bonnen te geven [had niet gehoeven] ,maar ik denk dat de lantaarnpaal de meeste indruk heb achtergelaten in zijn gedachte, en de volgende keer gelijk te stoppen,niet de boete"s
Smurf (17-10-2010 om 23:44)
Je moet ook voor je kijken waar je loopt...
William (17-10-2010 om 20:55)
Eigen schuld dikke bult!! Moet je maar niet wegfietsen!! Hulde aan de polite!! Aanpakken dat tuig!!!!!