Jongens vernielen lantaarnpaal

Toegevoegd: 17-10-2010, 19.00 uur

Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Twee jongens van 16 jaar uit Zierikzee zijn zaterdagmiddag aangehouden nadat zij een lantaarnpaal kapot maakten op het pad tussen de Koning Gustaafweg en de Mauritsweg in Zierikzee.
 
De politie kreeg rond 13.00 uur een melding hiervan binnen en agenten gingen meteen ter plaatse. De lantaarnpaal lag helemaal plat op de grond en de voet van de paal was uit de grond gekomen.

In de buurt van de vernielde lantaarnpaal kwamen de agenten twee jongens tegen die aan het signalement voldeden. De jongens zijn aangehouden en verhoord. Zij gaven toe dat ze aan de lantaarnpaal hadden getrokken en ertegen hadden geduwd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eens (18-10-2010 om 20:47)
Klopt! Laat ze van andermans spullen afblijven, het is steeds gekker aan het worden in Zierikzee!
Dr.acula (18-10-2010 om 00:10)
Wanneer gaat de politie nu eens daadkrachtig optreden tegen deze vernielzucht van mensen [idioten],en zet ze standaard 24 uur vast in een politie cel,niemand leert iets als er niet direct een reactie volgt en ze alleen maar een papiertje meekrijgen voor later als je alles hebt geregeld thuis.