Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Melding auto te water blijkt mee te vallen

Toegevoegd: 09-02-2006, 11.10 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

HULST - De brandweer, politie en ambulancedienst zijn dinsdagavond uitgerukt voor een 'auto te water' in  Hulst.

Rond half twaalf werd gemeld dat op de Waterstraat een auto te water was geraakt en dat er vermoedelijk sprake was van een drenkeling. Zodoende werd groot alarm gemaakt voor de brandweer. Deze rukte vanuit Hulst uit met de tankautospuit 5730 en het hulpverleningsvoertuig 5770.

Achter het hulpverleningsvoertuig werd een boot gekoppeld en ook de Officier Van Dienst 5795 ging ter plaatse. Naast deze brandweervoertuigen werden ook twee ambulances ter plaatse gevraagd. Beiden werden via C2000 ingelicht over deze melding.

Toen de hulpdiensten arriveerden bleek alles mee te vallen. Er was sprake van een auto die in een sloot was belandt maar er was geen slachtoffer te bekennen. Na een kort onderzoek zijn alle voertuigen teruggerkeerd naar hun posten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750