Man mishandeld in Vlissingen

Toegevoegd: 17-10-2010, 19.10 uur

Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een 21-jarige man kreeg zondagmiddag omstreeks 14.15 uur twee klappen van een man op de Oude Industrieweg in Vlissingen.
 
De 21-jarige man fietste over de Oude Industrieweg richting de C1000 toen er een kleine grijs/witte auto voor hem stopte. Een man stapte uit en beschuldigde het slachtoffer ervan ooit eens tegen hem aan te zijn gereden met zijn scooter.

De 21-jarige verdachte ontkent dit en krijgt vervolgens twee klappen van de andere man. De man stapt weer in de auto en rijdt weg.

De man die sloeg, kan als volgt worden omschreven:
-Blank
-23 tot 25 jaar
-Ongeveer 1.70 à 1.75 meter lang
-Normaal postuur
-Donker blond haar

Tijdens dit voorval stond een blonde vrouw te kijken. Ook zat er een meisje op de achterbank van de auto. De politie is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dr.acula (17-10-2010 om 23:58)
Of hij een reden had wil ik mij niet in mengen,maar als je dit doe terwijl er een [klein] kind bij is die haar vader/ bekende/verzorger dit ziet doen,wat geef je dan een asociaal voorbeeld aan je kind. zo creƫer je de mentaliteit van de jeugd. ze denken niet beter te weten dan dat dit zo moet.
J-L S (17-10-2010 om 19:37)
Had deze bestuurder geen nummerbord?