Dronken bestuurders zijn rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 17-10-2010, 19.12 uur

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Verschillende bestuurders zijn afgelopen weekend hun rijbewijs kwijtgeraakt omdat zij met teveel drank op achter het stuur waren gekropen.

Een 21-jarige man uit Vlissingen raakte zaterdag rond 23.40 uur zijn rijbewijs kwijt toen hij in de Anton Mauvelaan in Vlissingen gecontroleerd werd op alcohol. Hij bleek meer dan vijf keer teveel te hebben gedronken.

Een 23-jarige man uit Vlissingen raakte in de Kasteelstraat in Vlissingen zijn rijbewijs kwijt omdat hij vijf keer teveel had dronken. Dit gebeurde omstreeks 22.30 uur.

Een 35-jarige man uit de gemeente Reimerswaal bleek bijna drie keer teveel te hebben gedronken toen hij werd gecontroleerd op Clara's Pad in Heinskenszand.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dr.acula (17-10-2010 om 23:49)
Volhouden politie,en denk maar dat er ook een target is wat betreft drankrijders, en dat je die tienvoudig moet halen,dan is de burger een beetje veiliger op de weg,maar vergeet alstublieft niet de boem-boem en de scooterscheurders te controleren als het donker word.