Man met inbrekerstuig aangehouden

Toegevoegd: 17-10-2010, 21.26 uur

Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Een 23-jarige man uit Poortugaal is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden omdat hij inbrekerswerktuig bij zich had.

De politie kreeg rond 00.30 uur een melding binnen over een man met een bivakmuts die rondliep en zich verdacht gedroeg. Agenten gingen hierop ter plaatse.

Eenmaal daar gekomen werd een persoon aangetroffen die herkend werd als de man met de bivakmuts. Hij liep op straat en vertelde de agenten dat hij geen vervoersmiddel bij zich had. Er waren geen strafbare feiten gepleegd en dus mocht de man verder lopen.

De agenten besloten de man nog even in de gaten te houden. En dat bleek terecht. De man liep naar een scooter waar allerlei inbrekerswerktuig in bleken te zitten. De man is aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (19-10-2010 om 20:37)
In tegenstelling tot de dronkelap die van de week die met de auto ging rijden waar ze op gewacht hadden wachtten ze niet tot de inbreker ging inbreken.
Tegen aantal inbraken (19-10-2010 om 14:54)
Dat zou ik ook denken, maar de straffen zijn en blijven veel te laag. Gewoon van andermans spullen afblijven en die straffen opvoeren, zo leren ze het nooit!
Fransiscus (18-10-2010 om 22:00)
Aangehouden=gearresteerd, verhoord, vastzitten, proces verbaal, voorkomen.
Tegenstander aantal inbraken (18-10-2010 om 20:49)
Aangehouden, en dan..... ?