Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf snelheidsduivels betrapt

Toegevoegd: 18-10-2010, 16.28 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Zondag moesten verschillende weggebruikers in Zeeuws-Vlaanderen hun rijbewijs inleveren omdat ze veel te hard reden.

Op de Scheldekade in Terneuzen reed een 30-jarige automobilist uit Zelzate zondag om 02.30 uur 109 kilometer per uur, terwijl hier een maximumsnelheid geldt van 50 kilometer per uur.


Op de Dijckmeesterweg in Philippine werden zondag rond 18.00 uur vier motorrijders uit Terneuzen betrapt terwijl ze veel te hard reden. Op deze weg geldt een maximale snelheid van 80 kilometer per uur. De gemeten snelheid van de motorrijders, mannen van 22, 30, 31 en 36 jaar, bedroeg 171 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Musicmaestro (19-10-2010 om 13:44)
Helaas betrapt en gemeten,dat is nu eenmaal het risico.Gewoon een flinke boete en verder niet zeuren,maar nee hoor,tegenwoordig moeten ze in Nederland zo nodig het rijbewijs afpakken.Lekker dan als je de volgende dag moet werken en niet meer auto mag rijden...Een dief is hier in NL. nog beter af :(
Mar (19-10-2010 om 13:12)
@Jos: Misschien is het een idee om op autowegen en snelwegen behalve een maximum-ook een minimumsnelheid in te voeren. Dan heb je een duidelijke regelgeving; scheelt een hoop ergernis!
Ldp (19-10-2010 om 12:10)
Iedereen moet zich gewoon lekker kunnen uitleven. @ John, Wat een onzin om te zeggen dat Nederland te klein is. Is Duitsland wel groot genoeg? of Rusland misschien? Wat maakt het nou uit hoe groot een land is. Nederland zit gewoon te vol met enorme zeikerds.
John (19-10-2010 om 01:12)
80 Max en dan 171 rijden , het is misschien wel knap . Maar altijd levens gevaarlijk , Ook lijkt het mij sterk met die snelheid dat je op de rechter weghelft blijft in de bochten , En kan je zo op een tegenligger klappen !! Ik gun iedereen zijn hobby, Maar dan inderdaad liever op een race circuit . Nederland is gewoon een te klein land voor dit soort snelheden. Je zit zo bij de volgende afrit . Dit is altijd LEVENSGEVAARLIJK , Er zijn dit jaar al heel wat Motorrijders Dodelijk Verongelukt!
Rayr1 (19-10-2010 om 00:51)
Eindelijk zijn die gasten opgepakt. Wat denken ze wel niet zeg, zo hard crossen op de weg met die duivelse crosmotorfietsen. Ik zag zelfs een voorband de lucht ingaan.
Brompot (18-10-2010 om 20:32)
Racen doe je op het circuit, niet op de openbare weg. Kan je de verleiding niet weerstaan? Dan rij je je vanzelf een keer aan gort. Krijg je allemaal weer reacties van: kijk weer zo'n kl.te motorrijder die zich niet kon beheersen! Jammer voor de "echte"motorrijder.
Cookie-instellingen beheren