Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gestolen motor erg snel terecht

Toegevoegd: 18-10-2010, 16.31 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 28-jarige Vlissinger kreeg maandag zijn gestolen motor wel heel snel terug. De man had nog niet opgemerkt dat de motor was verdwenen toen de politie hem meldde dat deze was teruggevonden.

De man had zijn motor bij zijn woning in Bossenburg in Vlissingen staan en had deze daar voor het laatst om 06.30 uur gezien. Tegen 10.30 uur belde een oplettende buurbewoner de politie. Hij had een motor in de bosjes, elders aan de Bossenburg zien staan en vertouwde het niet.

De agenten stelden de eigenaar in kennis. Deze wist nog niet dat zijn motor was weggenomen. Hij heeft aangifte gedaan.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (19-10-2010 om 03:09)
Bossenburg op zijn best, fijne wijk is dat toch !
Karel (18-10-2010 om 18:26)
Tis te triest voor woorden! Maar verstandig is het niet om je motor in zo'n buurt te laten staan. Wel mooi dat hij zo snel terrecht is!