Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gaat door het lint Middelburg

Toegevoegd: 19-10-2010, 13.14 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Maandag is in de Nassaulaan in Middelburg een 16-jarig meisje uit die plaats mishandeld door een onbekende man.


Het meisje werd door de man in haar gezicht geslagen. Aanleiding was een conflict over het al dan niet aanrijden van een hondje door een medescholier van het meisje. Deze jongen, werd door de man bij de keel gepakt en op de grond gegooid, waarna het meisje tussenbeiden kwam.

De man richtte zich vervolgens op het meisje en sloeg haar met gebalde vuist. Twee vriendinnen van het meisje poogden de man tot bedaren te brengen maar liepen ook nog klappen op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bert (20-10-2010 om 11:53)
Ik zou het verhaal van die man wel eens willen horen. Ook meisjes van 16 kunnen een a sociale grote bek hebben waarmee je maar een ding kan doen n.l. dichtslaan.
K (20-10-2010 om 11:41)
Gewoon per persoon die de man mishandelde de man een boete van 370 wegens mishandeling opleggen dat kan aardig in de papieren lopen aangezien hij 4 of 5 man/vrouw mishandelde dat is de enige manier om zulke idioten te raken
Roos (20-10-2010 om 10:54)
Niet duidelijk wat er is voorgevallen! ik word zelf ook regelmatig bijna de sloot ingereden omdat de pubers niet opzij gaan. of je word soms voor vanalles uitgemaakt.als ze dan ook je hond nog aanrijden??? zou voor mij ook blinde woede geven
Anoniem (19-10-2010 om 22:05)
Die man moet direkt naar een tbs kliniek gebracht worden en daar voor jaren een behandeling onder gaan t is een groot gevaar voor de gewone mensen op straat deze man heefd echt goede hulp nodig
Evi (19-10-2010 om 20:33)
Cursusje agressiebeheersing?
CRB (19-10-2010 om 18:52)
Jeeeee.....wat een vreselijke mensen lopen er toch rond.....zelfs in ons mooie middelburg. Ik voel een soort plaatsvervangende schaamte opkomen...... Wat is er gebeurd met simpel uitpraten?? :-( Een kind in elkaar slaan....nog even zeg!!!!!
Cookie-instellingen beheren