Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 431 km

Man gaat door het lint Middelburg

Toegevoegd: 19-10-2010, 13.14 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Maandag is in de Nassaulaan in Middelburg een 16-jarig meisje uit die plaats mishandeld door een onbekende man.


Het meisje werd door de man in haar gezicht geslagen. Aanleiding was een conflict over het al dan niet aanrijden van een hondje door een medescholier van het meisje. Deze jongen, werd door de man bij de keel gepakt en op de grond gegooid, waarna het meisje tussenbeiden kwam.

De man richtte zich vervolgens op het meisje en sloeg haar met gebalde vuist. Twee vriendinnen van het meisje poogden de man tot bedaren te brengen maar liepen ook nog klappen op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ponkey (19-10-2010 om 18:40)
tjonge zeg wat een stoere vent,had ie bij mij eens moeten doen. nou meiden jullie hebben tenminste laten zien dat je niet bang bent van deze agressieve vent.goed gedaan hoor meiden
Wim (19-10-2010 om 18:37)
Nou opsporen en met de vuist neer meppen tot hij niet meer op staat want lopende tijdbommetjes die meisjes slaan hebben we weinig aan.
Ferry (19-10-2010 om 18:20)
En dan klagen ze wel eens over de jeugd van tegenwoordig? ik neem aan dat de fietser dit niet expres deed. Neem in het vervolg iemand in het blauw dan heb je lef. En niet een meisje wat tussen beide komt om de boel te sussen klappen te geven. dan ben je in mijn ogen een zwakkeling en verkeerd bezig.
een moeder (19-10-2010 om 18:13)
Wat moet je hier nu nog op zeggen!!!te treurig voor woorden,de lontjes worden steeds korter en korter................totdat er één voor zijn neus staat die hém eens ff onder handen neemt,dan piept ie wel anders!! hoop dat de verwondingen meevallen!
Michael (19-10-2010 om 17:22)
Ik praat geweld niet goed, maar ik weet wel dat scholieren super irritant kunnen zijn; met z'n drieën naast elkaar, lallen en bleren, door rood rijdend en andere gevaarlijke toestanden uithalend. misschien moeten we het verhaal van deze meneer ook horen.
Middelburger (19-10-2010 om 17:21)
En die man doet dat ook zomaar? die kinderen zullen wel brutaal geweest zijn, en hem uitgedaagd hebben . Ze hebben tegenwoordig totaal geen respect voor volwassenen .
Cookie-instellingen beheren