Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man gaat door het lint Middelburg

Toegevoegd: 19-10-2010, 13.14 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Maandag is in de Nassaulaan in Middelburg een 16-jarig meisje uit die plaats mishandeld door een onbekende man.

Het meisje werd door de man in haar gezicht geslagen. Aanleiding was een conflict over het al dan niet aanrijden van een hondje door een medescholier van het meisje. Deze jongen, werd door de man bij de keel gepakt en op de grond gegooid, waarna het meisje tussenbeiden kwam.

De man richtte zich vervolgens op het meisje en sloeg haar met gebalde vuist. Twee vriendinnen van het meisje poogden de man tot bedaren te brengen maar liepen ook nog klappen op.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sabien (20-10-2010 om 20:02)
Ik ben dat meisje dat geslagen is wat zijn jullie aciociaal zeg, wat zouden jullie doen als er eenvriend vanjullie van ze fiets word getrokken ga je er toch heen om tevragen wat er aan de hand is netzoals ikheb gedaan, dat ik dan geslage word door die man, is dan zeker mijn schult, wat jullie willen
@bert. (20-10-2010 om 18:29)
Je kan en mag een meisje van 16 niet mishandelen, & waar slaat het op om te zeggen; namelijk dichtslaan? Ze wouden hun medescholier helpen, en gelijk hebben ze. Die man moet voor tig jaar de cel in. Asociaal.
Ikke (20-10-2010 om 16:04)
Nou nou Bert, je reactie was heel zinnig tot dat dichtslaan. Ik zou ook het verhaal van die man willen horen en zeker de jongelui kunnen mateloos irritant en ronduit onbeschoft zijn. Ik vind het ook te ver gaan de meisjes te complmenteren zonder de andere kant van het verhaal. te kennen
@Bert (20-10-2010 om 15:17)
Of je het verhaal van die man nu hoort of niet, hij had zich als het meisje hem een grote mond gaf, om moeten keren, hij was in dit verhaal de volwassene?????? Als de hond aan is gereden, had meneer ook gewoon met de jongeman contact kunnen leggen, en hoeft niet iemand naar de keel te vliegen.
Adri (20-10-2010 om 13:41)
Ik vraag me af hoe de reacties zijn als blijkt dat de kids in kwestie allochtoon zijn, of van het type "petje".... Vooropgesteld; ik keur het niet goed, maar vaak heb je bij de jeugd van tegenwoordig een cursus zelfbeheersing nodig.
Leonie (20-10-2010 om 13:38)
Bert. Lekker ben jij zeg, tjonge daar hebben we wat aan.