Flinke wietkwekerij Vlissingen

Toegevoegd: 19-10-2010, 13.17 uur

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Maandag is in een pand aan de Walstraat in Vlissingen een professionele wietkwekerij ontmanteld.

Op een zolder trof men drie kweekruimtes aan met in totaal 478 planten aan. Tevens stonden er twee vuilniszakken met gedroogde toppen. De bewoner, een 47-jarige man, is aangehouden.

Bij de ontruiming c.q. vernietiging van de goederen van de kwekerij kwam een doos met (afval)materiaal op de rand van de vuilniswagen terecht met als gevolg dat er diverse briefjes van 20 euro, die in de doos verstopt zaten, op straat en in de vuilniswagen terechtkwamen.

Het geld is door de politie in beslag genomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
010 (28-10-2010 om 14:55)
Ikke. je hebt het over dat de "weet" van tegenwoordig net harddrugs is en over kinderen uit de goot halen, ik vraag me af of jij het allemaal wel lekker op een rijtje hebt. het is namelijk wiet of weed en geen weet. dus kom hier niet de een of andere wijsneus uithalen. tis niet voorniks legaal
Jam (20-10-2010 om 20:37)
Leuk die reacties van het geld,alleen jammer dat niemand het mocht houden,en terug moest geven. dus niemand heeft geld hoor. vindt het niet erg werd gek van die lucht heel de zomer al niet buiten kunnen zitten van die stink lucht.
K (20-10-2010 om 01:10)
Het geld werd gewoon in een container gegooit samen met de planten en het geld wat ernaast vloog hebben omstanders opgeraapt en meegenomen inplaats van dat ze het nou weggooien geef het gewoon aan de gemeente dat zou een hoop schelen maar nee hoor ze moeten het weer zonodig weggooien.
Ikke (19-10-2010 om 22:14)
@wizz, jij hebt zeker je eigen kind nog niet uit de goot hoeven halen. Opruimen die zooi, oppakken die kwekers en begin nu niet te zeuren dat het geen kwaad kan. Dat was misschien 25 jaar geleden zo tegenwoordig is die weet gelijk aan harddrugs.
Arie (19-10-2010 om 20:36)
Ik begrijp nooit zo goed waarom het geld in beslag wordt genomen en de rest wordt vernietigd, willen ze er nog wat mee? Dan kunnen ze beter de wiet ook verkopen, hebben ze nog meer..
Klaartje (19-10-2010 om 15:27)
Het bijzondere was dat toen men alles naar buiten gooide de bankbiljetten in het rond vlogen, een hoop jonge gasten die de dag van hun leven hadden, een fout van de politie die er ook niets aan kon doen, maar het geld vliegt je niet alledag rond je oren, best leuk, alleen deze dame had niks.