Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Oefening met Seakinghelikopter

Toegevoegd: 19-10-2010, 21.23 uur
De oefening verliep voor zover bekend geheel naar wens. De oefening verliep voor zover bekend geheel naar wens.
De oefening verliep voor zover bekend geheel naar wens.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Dinsdagavond omstreeks 19:55 uur heeft een zogeheten Seakinghelikopter een landing gemaakt bij het ziekenhuis in Terneuzen.


Nieuwe piloten van de uit België afkomstige helikopter kregen te maken met een fictief incident waarbij een slachtoffer opgehaald moest worden. Het slachtoffer werd daarna naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

De Terneuzense brandweer stond volgens de veiligheidsprocedure stand-by.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ toeschouwer (21-10-2010 om 12:53)
Nieuwe piloten, oefening, ziekenhuis in terneuzen, vrij nieuw en leuk aardigheidje voor in het nieuws toch? of leest u liever hoe er weer 3 overvallen hebben plaatsgevonden en er weer en 16-jarige scholiere is aangerand of mishandeldt? vind een verstuikte enkel nou niet echt nieuws btw.
Toeschouwer (19-10-2010 om 22:02)
Wat een ophef. Deze helikopter landt zo vaak op de dijk bij Emmadorp om mensen met een verstuikte enkel e.d. uit het schor te halen. Alleen lees je daar nooit iets over in de krant.
Cookie-instellingen beheren