Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Politie vordert rijbewijzen in

Toegevoegd: 22-10-2010, 08.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vannacht de rijbewijzen ingevorderd van twee beginnend bestuurders.

Op de Ringlaan in Breskens werd rond 02.20 uur het rijbewijs van een 19-jarige jongeman uit Breskens ingevorderd door de Zeeuwse politie. Hij moest een blaastest afleggen waaruit bleek dat hij meer dan vier keer teveel had gedronken. De officier van justitie beslist verder of de jongen zijn rijbewijs al dan niet terugkrijgt.


Omstreeks 00.30 uur reed een personenauto met te hoge snelheid over de rotonde op de Rondweg in Sluis. Agenten zagen dat de bestuurder vol in de remmen moest om geen ongeval te veroorzaken en lieten de auto daarop stoppen. De bestuurder, een 24-jarige man uit Oostburg, moest een blaastest ondergaan en bleek meer dan drie keer teveel te hebben gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Dan kwam er vanuit Goes nog een melding dat een meneer donderdagavond flink aan het bier had gezeten. Deze man zou tóch in zijn auto stappen en richting Zierikzee aan het rijden zijn. Het kenteken werd doorgegeven aan de agenten en zij troffen de beschreven personenauto. De bestuurder werd gemaand te blazen, maar het blaasapparaat gaf een 'P' aan.

Een 'P' geeft aan dat de blazende persoon niet gedronken heeft. De agenten legden de reden van hun controle uit aan de man en deze verklaarde dat hij inderdaad de hele avond aan het bier had gezeten; alcoholvrij bier...


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (22-10-2010 om 09:56)
Kijk zoals die laatste meneer moeten er meer mensen gaan doen!
Cookie-instellingen beheren