Reeks veroordelingen drugszaak

Toegevoegd: 22-10-2010, 12.37 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Zestien verdachten in de zaak 'Hulsdonk' zijn vrijdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot celstraffen gelijk aan het voorarrest plus voorwaardelijke celstraffen en taakstraffen tot 240 uur.

In de zaak 'Hulsdonk' gaat het om de handel in speed en XTC in Goes, gedurende de periode eind februari tot en met 3 februari. Bij een inval op 4 februari werd 465 gram amfetamine en een aantal XTC-pillen aangetroffen. De mannen, die vrijdag zijn veroordeeld komen onder meer uit Goes, Zierikzee, Kamperland, Vlissingen, Rilland, Rotterdam, Zeist, Rhoon en Velp.

De zaak tegen een zeventiende verdachte, een 21-jarige jongeman uit Hansweert werd aangehouden. Hij moet nog nader psychologisch worden onderzocht. De zaak tegen de zesde man, een 21-jarige Hansweertenaar, werd achter gesloten deuren behandeld.

Overigens was er van de betrokkenen niemand komen opdagen om zijn vonnis aan te horen.

Zie ook:
- Eerste verdachten drugszaak voor rechter (04-01-2010)
- Vijf arrestaties in drugsonderzoek (05-02-2010)Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (24-10-2010 om 01:23)
Inderdaad @ Mirjam Zo gaat het in Nederland helemaal mee eens.! Ze kunnen direct weer gaan dealen , en moeiten zelfs geen boete betalen , of hun winst die ze gemaakt hebben in de staats kas storten , Het is Diep triest gesteld in Nederland met straffen. Dit is de Erfenis van PVDA en CDA. Misdaad Loont in Nederland. En hoop dat het nieuwe Kabinet hier wat aan doet .
Martin (22-10-2010 om 18:45)
Ik heb te doen met de politieagent die dit soort lui oppakt. ze zien hun missie de zelfde dag al weer rondlopen(en weer drugs dealen) en onze justitie(rechters) vinden zo'n figuur als wilders veel belangrijker........ wat een sukkels
Mirjam (22-10-2010 om 17:17)
Dus voor georganiseerde misdaad krijg je een paar maanden cel(zit voorarrest). Die mannen worden stinkend rijk ervan en krijgen nauwelijks straf. En dan nog zeggen dat misdaad niet loont. Nou in nederland zeker wel!Eerlijke mensen worden bestolen door de overheid, maar criminelen hebben vrij spel..