Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Hardrijder gesnapt in Ritthem

Toegevoegd: 22-10-2010, 12.40 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Een 54-jarige Terneuzenaar heeft donderdagavond zijn rijbewijs moeten afstaan aan agenten van de Zeeuwse politie.

De agenten waren bezig met een lasercontrole op de Sloeweg Noord in Ritthem en de man reed met 155 kilometer per uur door de 'straal' van hun lasergun.


Dat is vijfenvijftig kilometer te hard, want de maximum toegestane snelheid daar is honderd kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (23-10-2010 om 12:44)
@ hans, wat een vreemde beredenering. dus omdat mensen een bekeuring krijgen voor te hard rijden moet de snelheidslimiet worden afgeschaft ? zo lust ik er ook nog wel 1.
Jacob (23-10-2010 om 11:55)
Jacob. Volgens mij ben jij de draad een beetje kwijt, als je de snelheidsgrens verhoogd,gaat men óók daar overheen. Men moet! zich gewoon aan de snelheidslimieten houden,en er geen racebaan van maken, dat veroorzaakt dikwijls gevaarlijke situaties. Dus gewoon rijbewijs ivorderen en een hoge boete.
Rinus (23-10-2010 om 07:39)
Ja en weer is het prijs!!!! Weer een meer op het fietspad!!!!! Misschien is het wel leuk als de politie een prijs bonus geeft aan de gene die de nummer honderd is!!!!!! ( misschien stevige boete )
Hans (22-10-2010 om 21:26)
Je kan ook stellen dat de max. snelheid daar omhoog moet. Als iedereen er zo hard rijdt kan je jezelf afvragen of de overheid wel goed bezig is? Dat laatste begrijpen de politie noch de bevoegde ambtenaren die over die weg gaan niet. Dan maar gewoon dom blijven controleren.
Thera (22-10-2010 om 12:57)
Tja, dat wordt voorlopig fietsen :-)
Cookie-instellingen beheren