Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 136 km

Meisjes steken gevaarlijk over

Toegevoegd: 23-10-2010, 12.20 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vier meisjes zijn vrijdagmiddag op de Koudekerkseweg in hun woonplaats Vlissingen bekeurd omdat ze op hun fiets overstaken terwijl het licht op rood stond.


De vier meisjes reden in een groepje van vijf en staken, terwijl de auto's vanuit de andere straten opreden en het stoplicht op rood stond, toch het kruispunt over.

Het vijfde meisje bleef netjes wachten. Hierdoor ontstond een gevaarlijke situatie. De vier kregen een bekeuring van 30 euro en het vijfde meisje kreeg een compliment.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (24-10-2010 om 09:10)
Zie je wel dat goed opvoeden vruchten afwerpt! De ouders van het 5de meisje zijn hun kind echt aan het opvoeden want ze liet zich toch niet mee sleuren met de meute. De rest fiets afpakken als zij zich niet normaal gedragen, of hebben zij misschien ouders die de regeltjes ook niet zo nauw nemen?
Fietser (24-10-2010 om 01:30)
Door rood is nooit goed. da's wel anders in A'dam of zo, daar loopt en fietst iedereen maar raak. Een gaatje en weg zijn ze. Wij netjes wachten!! Hand uitsteken, voorsorteren na eerst achterom te hebben gekeken. Maar wat zie je daar, ze zwenken uit naar links en je moet er maar rekening mee houden.
Ginsa (23-10-2010 om 19:59)
Goedzo meissie dat je het voorbeeld gaf aan die andere 4 meissjes hun een boete van 30 euro De politie had jou wel een vvv bon kunnen geven omdat jij liet zien hoe het wel moet mn complimenten hoor
Francois (23-10-2010 om 17:18)
Toen ik dit las moest ik toch wel een beetje lachen.... Aan de andere kant, zulk gedrag afstraffen is heus niet verkeerd. Ze waren dus onder de 16 gezien de 30 euro.
Anja (23-10-2010 om 16:07)
Mooi zo dat ze een boete hebben.Hopelijk leren ze er wat van al ben ik bang van niet. Politie zou veel meer meer en vaker moeten optreden als fietser/auto's door rood rijden.Als ze er een week staan bij verschillende lichten hebben ze gelijk genoeg bonnen voor een jaar uitgeschreven. KASSA!!!!
B. (23-10-2010 om 14:31)
Goed zo, wil niet weten hoe het ook af kan lopen!
Cookie-instellingen beheren