Meisjes steken gevaarlijk over

Toegevoegd: 23-10-2010, 12.20 uur

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vier meisjes zijn vrijdagmiddag op de Koudekerkseweg in hun woonplaats Vlissingen bekeurd omdat ze op hun fiets overstaken terwijl het licht op rood stond.

De vier meisjes reden in een groepje van vijf en staken, terwijl de auto's vanuit de andere straten opreden en het stoplicht op rood stond, toch het kruispunt over.

Het vijfde meisje bleef netjes wachten. Hierdoor ontstond een gevaarlijke situatie. De vier kregen een bekeuring van 30 euro en het vijfde meisje kreeg een compliment.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bor (27-10-2010 om 10:52)
Moeten ze vaker doen, een collega van me door een stel spookrijdende fietser twee keer geramd, een week lang last gehad, moeten ze gelijk eens op de smalle kade patrouilleren, fietsers, auto's douane
R.J. van Zanen (25-10-2010 om 12:24)
Hebben die dames geen verkeersles gehad op school? Die verkeerslichten staan er niet voor niets.
Bas (24-10-2010 om 15:25)
Wat ik vooral goed aan dit berichtje vind, is dat, naast het bestraffen van het door het rode licht rijden, ook het positieve gedrag beloond wordt. Dit gebeurt m.i. veel te weinig.
John po (24-10-2010 om 15:06)
Fietsers zouden eens door moeten krijgen dat hun beschermde status alleen op papier geldt, in geval van een ongeval zullen zij fysiek altijd de verliezende partij zijn.
Frans 1 (24-10-2010 om 14:31)
Als de school hier uit is,is het op de Esdoornlaan en aanpalende straten geen doorkomen aan .De hele straat wordt in beslag genomen door dollende fietsers en het zijn geen jonge kinderen.Een opgestoken vingertje krijg je als je ze er op aanspreekt.Wie krijgt de schuld bij aanrijding? Raden maar.....
Henkie (24-10-2010 om 09:49)
Vroeger leerden we dat we als fietser zwakke verkeersdeelnemer waren. Laten ze zich daar weer eens naar gedragen ipv allerlei dure 'verkeersveilige' constructies te bedenken en een beschermde status te geven.