Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Limburgse winkeldieven gepakt in Goes

Toegevoegd: 24-10-2010, 15.47 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Twee 16-jarige vakantievierende meisjes uit het Limburgse Brunssum zijn zaterdagmiddag om ongeveer 15.45 uur aangehouden door een winkelmedewerkster van een winkel aan het Schuttershof in Goes.

De twee werden aangehouden nadat zij met gestolen schoeisel en kleding door de alarmpoortjes waren gelopen. Deze gingen af en de winkelmedewerkster heeft de twee meisjes gevraagd mee te lopen naar haar kantoortje. Daar aangekomen liet de medewerkster de meisjes even alleen.

In het kantoortje zat echter een deur naar buiten. De meisjes dachten deze te gebruiken om te ontsnappen, maar kwamen van een koude kermis thuis. De uitgang liep namelijk uit op een steegje dat met een poort was afgelsoten. Met hangende pootjes kwamen de meisjes dus weer terug bij de winkelmedewerkster die de dames al stond op te wachten in de deuropening.

Politieagenten zijn ter plaatse gekomen en hebben de meisjes overgebracht naar het bureau waar zij een verklaring hebben afgelegd. Hun ouders zijn in kennis gesteld en zij hebben de dames omstreeks 21.30 uur weer opgehaald.

De meisjes worden doorverwezen naar HALT want zij waren nog nooit eerder met de politie in aanraking geweest.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R.J. van Zanen (25-10-2010 om 12:19)
Laat ze dat in het vervolg in hun eigen woonplaats doen! Maar dat durven ze niet. En er ook nog tussenuit knijpen. Waar zit het verstand bij deze dames?