Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man rijdt rond zonder rijbewijs

Toegevoegd: 24-10-2010, 16.08 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Agenten hebben een man aangehouden die geen rijbewijs had. De zaak kreeg een staartje toen de man agenten uitschold, de auto waarin hij reed zonder toestemming bleek te hebben geleend en hij ook nog eens een tas met mogelijk inbrekerswerktuig bij zich had.

De agenten zagen vannacht een personenauto rijden in de Koegorsstraat en gaven de man om ongeveer 01.30 uur een stopteken. De bestuurder stopte ook netjes en hem werd de overgifte van zijn rijbewijs gevraagd. Hij verklaarde dat dit thuis lag. Dit was voor de agenten natuurlijk gemakkelijk te controleren, bij de meldkamer staan immers alle rijbewijzen geregistreerd.

Nadat de gegevens van de 37-jarige man uit Terneuzen waren opgevraagd bleek deze in het geheel niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Ook bleek toen dat hij de auto van zijn vader, zonder diens toestemming, had meegenomen. Hierop zijn de agenten de auto verder gaan controleren en zij troffen een tas met mogelijk inbrekerswerktuig aan in de auto.

Hierop is de Terneuzenaar aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij werd voorgeleid aan een hulpofficier van justitie. Tijdens zijn voorgeleiding beledigde hij diverse politiemensen. De man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en ook tijdens het transport hier naartoe bleek hij weer over een erg uitgebreide woordenschat te beschikken voor wat betreft scheldwoorden.

Nadat de man de nacht had doorgebracht in zijn politiecel is hij gehoord en mocht hij even na 11.00 uur vanmorgen Torentijd weer verlaten. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750