Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
97 files van totaal 345 km

Jongeman steekt al vuurwerk af

Toegevoegd: 24-10-2010, 16.27 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een 19-jarige jongeman uit de gemeente Reimerswaal is vandaag rond het middaguur betrapt op het afsteken van vuurwerk.


De man stopte op de Nieuwe Kreekrakweg in Rilland, stak een stuk zwaar vuurwerk aan en gooide het weg. Toen het tot ontploffing was gekomen spoedde hij zich weer in zijn auto en ging er met zeer hoge snelheid vandoor.

Helaas voor hem deed hij dit voorgaande (bijna) onder de ogen van surveillerende politieagenten van de politie. Die zetten de achtervolging in en lieten de jongen stoppen op de Bathseweg in Rilland. Bij controle van zijn auto troffen de agenten nog eens 15 stuks zwaar vuurwerk aan.

De jongen heeft afstand gedaan van het vuurwerk, dat hem enkele tientjes had gekost. Hij verklaarde dat hij een en ander in België had aangeschaft. De politie vernietigt het vuurwerk en maakt proces-verbaal op tegen de jongen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjef (24-10-2010 om 17:16)
In de omgeving vlissingen/middelburg steken ze elk weekend minstens 1 x heel zwaar vuurwerk af, al zeker 6maanden. word tijd dat die persoon ook eens door de mand valt.
Betty (24-10-2010 om 17:07)
In westkapelle ook al............ DIERENMISHANDELING!!!!!!!!!!!
Zeeuwse (24-10-2010 om 16:41)
19 jaar.. hoe kinderachtig kan je zijn..
Cookie-instellingen beheren