Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 47 km

Man opgepakt na onenigheden

Toegevoegd: 24-10-2010, 17.16 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Naar aanleiding van diverse meldingen dat er wat onenigheden waren op de Nieuwendijk in Vlissingen zijn agenten van de Zeeuwse politie daar naartoe gegaan. Eén persoon werd aangehouden.

Ter plekke zagen de agenten inderdaad dat er wat onaangename woordenwisselingen waren met portiers van horecagelegenheden op de Nieuwendijk. De agenten zijn naar de horecazaken toegelopen en hebben de aanwezigen daar verzocht hun weg te vervolgen, zodat de boel niet nog verder uit de hand zou lopen. Een aantal voldeed ook aan hun verzoek. Het was tenslotte al bijna drie uur...


Eén man van 41 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen vond het echter niet nodig om weg te gaan en hij begon de agenten uit te schelden. Na een waarschuwing van hun kant ging de man nog door met schelden en toen hebben de agenten besloten de man aan te houden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en kreeg na het afleggen van een verklaring een bekeuring mee naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeer boze vlissingenaar die het gedoe zeer beu is begrepen (25-10-2010 om 09:42)
In vlissingen is er de laatste tijd altijd wat aan agressie ongeregeldheden geweld de politie moeten gewoon dat tuig opakken en een week in de icoleercel droppen dan zingen de dader een toontje lager en op de kop af een geld boete van 10.000 geven
Cookie-instellingen beheren