Vrouw overleden na ongeluk

Toegevoegd: 26-10-2010, 18.30 uur

Door: Roland de Jong
GOES - Bij een verkeersongeluk in Goes is vanmiddag een 84-jarige vrouw uit de gemeente Veere om het leven gekomen.

De vrouw werd rond 16.20 uur door een vrachtwagen geschept op een zebrapad ter hoogte van het NS-station bij het Stationsplein. De brandweer kwam ter plekke om de ambulancedienst te assisteren. De traumahelikopter uit Rotterdam landde op een nabij gelegen parkeerterrein.

Omdat er wat problemen waren met de helikopter kon het slachtoffer niet via de lucht worden vervoerd. Daarom werd de gewonde met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Even later kon de helikopter toch weer opstijgen. De vrouw is enige tijd later aan haar verwondingen overleden.

De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding. Het verkeer moest lange tijd worden omgeleid. Dit zorgde voor de nodige verkeersproblemen.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Van der Kolk (28-10-2010 om 17:03)
Hoi Lisa, ik wil best nog een keer met de chauffeur praten. Via politie Goes mag hij mijn adresgegevens opvragen. We hebben samen veel meegemaakt op dat moment. Misschien kan het hem helpen. Geef jij het door?
Lisa (28-10-2010 om 14:47)
Het is inderdaad zo gegaan zoals Van der Kolk in zijn reactie heeft geplaatst. Ik ken de chauffeur en hij heeft het er erg moeilijk mee, het is fijn dat er mensen zijn die beide partijen steunen, dat zullen ze hard nodig hebben in deze moeilijke tijd.
Alexia (28-10-2010 om 11:00)
Ik wil nog even iets toevoegen: Heel veel sterkte voor de chauffeur, deze man moet de rest van zijn leven dit drama meedragen, in- en intriest. Ook de nabestaanden van deze mevrouw heel veel sterkte toegewenst.
Alexia (28-10-2010 om 10:56)
Wat stoppen voor een zebrapad betreft: ik woon in zeeuws vlaanderen en ook Belgen doen dat keurig. Alleen jammer dat ze het ook op andere plaatsen doen en dan nogal plotseling het anker uitgooien. Vooral bij de rotonde bij de brug in Sas-van-Gent gebeurt dit (te) vaak.
MK (28-10-2010 om 10:00)
Hier word soms ook gewoon achtelijk hard gereden! Maar tussen 4 en 6 is het hier meestal één van de drukke punten in Goes? Het is nou ook weer niet echt zo bijzonder onoverzichtelijk, want je kan hem halverwege de bocht al zien liggen. Maar mensen zijn veel te vaak ook met andere dingen bezig..
Kees (28-10-2010 om 08:47)
Punt 1: ik heb het niet over de schuldvraag, maar over de oorzaak. De oorzaak is in dit geval vrij simpel. Punt 2: gebeurt daar miet bepaald dagelijks een ongeluk Punt 3: moet je als automobilist/chauffeur je auto tot stilstand kunnen brengen binnen de afstand die je kunt overzien.