Weerbericht:
Perioden met zon en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw overleden na ongeluk

Toegevoegd: 26-10-2010, 18.30 uur
Foto 3 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jmg (27-10-2010 om 01:42)
Elk verkeersslachtoffer is er altijd een teveel. Hulde voor een ieder die zich heeft ingezet om dit unieke leven te redden! Veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden alsook voor de chauffeur, die het (ook) overkwam! En ook voor hen, die t gevoel mogelijk hebben dat ze hebben gefaald!
Goesje (27-10-2010 om 00:36)
Als voetganger let ik altijd extra goed op óf ik de voorrang wel krijg op een zebrapad. Ook al zou ik het moeten krijgen, ik ben nog steeds de kwetsbare. Niet dat het haar fout is, absoluut niet, maar mensen let op jezelf. Wat een verschrikkelijk ongeluk en heel veel sterkte voor de nabestaanden!
Han (27-10-2010 om 00:01)
Toevallig was ik daar vanmiddag,misschien was ik net weg, en heb het niet gezien, midden in de stad rijd je stapvoets hoe kan zoiets gebeuren?? Sterkte toegewenst voor alle betrokkenen. Han
Ikke (26-10-2010 om 23:23)
Tjonge jongen mensen doe eens normaal.. om gelijk de bestuurder allerlei dingen te verwijten.. Oke het is zijn fout maar het is niet eens duidelijk waardoor het kwam.. want hij zal nooit gedacht hebben: van ach ik rij gewoon door.. Sterkte voor de nabestaanden!
Aafke (26-10-2010 om 23:20)
Tjeetje wat erg, kwam net aanrijden om bij mijn zoon op bezoek te gaan, zag de traumaheli etc etc staan, ben toen maar een andere weg ingeslagen. Sterkte voor de nabestaanden, de chauffeur en alle hulpverleners. Deze hebben hier onderhand wel dagelijks mee te maken. Nogmaals veel sterkte.
Godsends (26-10-2010 om 23:19)
Mijn medeleven met de nabestaande, zo zo triest dat je zelfs niet op een zebra veilig bent voor het verkeer. Ik woon tegenover een zebrapad en zie het elke dag gebeuren dat mensen moeten rennen of springen letterlijk voor hun leven.
Cookie-instellingen beheren