Vrouw overleden na ongeluk

Toegevoegd: 26-10-2010, 18.30 uur

Door: Roland de Jong
GOES - Bij een verkeersongeluk in Goes is vanmiddag een 84-jarige vrouw uit de gemeente Veere om het leven gekomen.

De vrouw werd rond 16.20 uur door een vrachtwagen geschept op een zebrapad ter hoogte van het NS-station bij het Stationsplein. De brandweer kwam ter plekke om de ambulancedienst te assisteren. De traumahelikopter uit Rotterdam landde op een nabij gelegen parkeerterrein.

Omdat er wat problemen waren met de helikopter kon het slachtoffer niet via de lucht worden vervoerd. Daarom werd de gewonde met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Even later kon de helikopter toch weer opstijgen. De vrouw is enige tijd later aan haar verwondingen overleden.

De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding. Het verkeer moest lange tijd worden omgeleid. Dit zorgde voor de nodige verkeersproblemen.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henny (27-10-2010 om 15:10)
Allereerst sterkte voor de nabestaanden van het slachtoffer, Kees kent duidelijk de situatie ter plekke niet, het zebrapad ligt in een onoverzichtelijke bocht
Ik (27-10-2010 om 12:19)
Iedereen hoort goed op te letten in het verkeer, maar ik weet zeker dat men dit ook wel eens niet doet. Iedereen had dit kunnen overkomen. Hoe goed je de verkeersregels ook kent! Probeer je nu maar eens te verplaatsen in hoe die chauffeer zich wel niet voelt... Sterkte voor de nabestaanden
Marnix (27-10-2010 om 11:25)
Monique..als je vanaf de stad aan komt rijden dan zie je een deel van het zebrapad rest van in een dooiehoek van je auto,vrachtwagen.dus niet gelijk zeggen dat de chauffeur op nieuw of verplicht theorieles moet gaan volgen
Marnix (27-10-2010 om 11:20)
Veel sterkte toe gewenst voor de familie en ook voor de chauffeur. ik kom er dagelijks voorbij gereden maar hij lig daar niet goed dat pad dus gemeente verleg dat pad daar.
Yki04 (27-10-2010 om 10:23)
Ik liep hier zelf die middag ook en het zebrapad werd volledig genegeerd, het was dat ik zelf nog dacht, laat ik even wachten omdat ik hier niet bekend ben, maar anders lag mij hetzelfde lot te wachten. heel veel sterkte aan nabestaanden, maar zeker ook aan degene die haar gereanimeerd heeft!
Jan (27-10-2010 om 10:11)
Verschrikkelijk! Dit zebrapad is levensgevaarlijk! Onoverzichtelijk. Zelf al regelmatig achteruit moeten springen omdat auto' s, bussen gewoon doorrijden (ook een keer voor een politieauto overigens, zonder sirene) Dus mensen, kijk uit met oversteken! Voorrang hebben is anders dan voorrang krijgen.