Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Grote open dag Stadsgewestelijke brandweer

Toegevoegd: 01-04-2005, 12.57 uur
Door: Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg
MIDDELBURG - Op zaterdag 2 april 2005 is het dan eindelijk zover; dan vindt de open dag van de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-Middelburg plaats. Deze dag krijgt u een spectaculair en leerzaam programma voorgeschoteld voor jong en oud!


De open dag vindt plaats rond post Stromenweg, de onlangs gereed gekomen hoofdpost van de Stadsgewestelijke brandweer. Deze is nog niet eerder open geweest voor publiek, dus u heeft de primeur in handen!

Alle zes brandweerposten van de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-Middelburg zullen op deze dag aanwezig zijn. Deze zullen verschillende spectaculaire demonstraties geven: zo zal het brandweer duikteam doorlopend demonstraties vertonen, laat een gaspakkenteam zien hoe zij te werk gaat bij een calamiteit met gevaarlijke stoffen en kunt u zelf ervaren hoe het is om een beginnende brand te blussen!

Daarnaast leert u de nieuwste reanimatietechnieken bij de ambulancedienst en zal er zelfs een heuse traumahelikopter aanwezig zijn! Verder kunt u ook zelf actief meedoen aan verschillende activiteiten en te weten komen of uw huis écht brandveilig is.

Kinderen zullen zich geen moment vervelen, want de hele dag is er wel wat te doen. Leuke waterspelletjes gecombineerd met leerzame activiteiten én een attentie voor ieder kind zorgen voor een dag om niet te vergeten. Deze dag moet je hebben beleefd!

De Stadsgewestelijke brandweer hoopt u op zaterdag 2 april te mogen verwelkomen tussen 11:00 en 16:00 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren