Winkeldief op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 27-10-2010, 23.17 uur

Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Agenten betrapten een 32-jarige Vlissingen toen hij drank wegnam aan de Nieuwe Vlissingseweg.
 
De agenten waren aan het surveilleren toen zij een man bij het hek van een supermarkt aan de Nieuwe Vlissingseweg zagen. Ze zagen dat de man vanachter het hek goederen in een tas stopte.
 
De agenten gingen naar de man toe, die bij het zien van de agenten snel de benen nam. De achtervolging werd te voet ingezet. Voor de supermarkt werd de verdachte aangehouden op verdenking van diefstal.

In de tas bleken 12 blikken drank te zitten. Deze goederen zijn teruggegeven aan de supermarkt. De verdachte is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (28-10-2010 om 13:19)
Sinds wanneer zit er een supermarkt aan de nieuwe vlissingse weg??
3ce (27-10-2010 om 23:54)
"de verdachte is in verzekerde bewaring gesteld" och, och voor "12 blikken drank" van ca 45 eurocent!? begrijp me wel: stelen is stelen, maar is hier het "middel erger dan de kwaal"?