Politie zoekt doorrijder Terneuzen

Toegevoegd: 28-10-2010, 14.08 uur

Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar een automobilist(e) die woensdagavond is doorgereden na een aanrijding op de Dr. Buijzestraat in Terneuzen.

Rond 21.45 uur liep een 16-jarig meisje uit de gemeente Terneuzen richting de parkeerplaats van de Cavalerie om op dit manier naar het busstation te gaan. Toen ze over wilde steken heeft ze gekeken of er verkeer aankwam. Dit was niet het geval.

Tijdens het oversteken kwam er plotseling een witte stationwagen met piepende banden om de bocht gereden. Deze auto kwam uit de Steenkamplaan uit de richting van de Axelsestraat. Het meisje werd aangereden en viel achterover op haar rug en achterhoofd. Nadat ze was aangereden hoorde ze dat de auto remde maar vervolgens hard wegreed.

Het slachtoffer was in eerste instantie naar het politiebureau gekomen maar op advies van agenten toch naar de Huisartsenpost gegaan. Hier bleek dat ze een hersenschudding had opgelopen. Heeft u meer informatie over dit ongeval? Bel dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vaisonne (28-10-2010 om 17:00)
Wart is dat toch voor achterbaks gedrag. Erken dat je iemand hebt aangereden en loop/rijd er niet voor weg. De straf zal nu hopelijk hoger zijn dan wanneer je netjes had gewacht tot er hulp voor het meisje kwam of de politie.