Tholenaar botst tegen boom

Toegevoegd: 28-10-2010, 15.51 uur

Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Op de Postweg is woensdag rond 05.30 uur een 19-jarige Tholenaar met zijn auto tegen een boom gereden.

Op een recht stuk weg verloor hij de macht over het stuur, belandde in de rechterberm waarna de auto aan de linkerzijde tegen een boom tot stilstand kwam. De auto raakte bij het ongeval vermoedelijk total loss.

Kort na het ongeval kwam vanaf het Stenenkruis een 20-jarige automobilist uit de gemeente Tholen aangereden. Deze werd door een andere auto, die was gestopt bij het ongeval, verblind.

De 20-jarige bestuurder kon niet tijdig stoppen en botste met lage snelheid op de auto van de Tholenaar. De 19-jarige werd met nek- en rugklachten per ambulance overgebracht naar de Lievensberg. De andere automobilist had geen letsel en kon zijn weg vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750