Uitspraak in zaak steekpartij

Toegevoegd: 28-10-2010, 16.04 uur

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag een 33-jarige vrouw uit Bergen op Zoom een gevangenisstraf gelijk aan het voorarrest, en een taakstraf van 120 uur opgelegd.

Er was een taakstraf van 180 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van een half jaar gevorderd. De vrouw werd ervan verdacht dat zij op 21 april door het 'onvoorzichtig vasthouden van een mes' haar huisgenoot zwaar lichamelijk letsel heeft toegebracht.
 
Zij woonde destijds in Wemeldinge en kreeg een slaande ruzie met haar huisgenoot. De man verkeerde zwaar onder invloed van drank en drugs. Om hem af te schrikken pakte ze een mes en hield dat met de punt naar voren voor haar borst. De man liep echter op haar af en liep rechtstreeks in het mes.

Zie ook:
- 14/10/2010: Straf geëist voor toebrengen zwaar letsel
- 22/04/2010: Steekpartij in Wemeldinge


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
N (29-10-2010 om 12:12)
Ja, die vrouw had zich ook beter kunnen laten mishandelen ipv zich af te weren. Had ze ook geen straf gekregen.