Autobrand na ongeluk A58 Goes

Toegevoegd: 29-10-2010, 09.57 uur

Door: Roland de Jong
GOES - Bij de A58 ter hoogte van Goes is vannacht een auto in een sloot gereden. De auto vloog in brand. Niemand raakte gewond.

Omstreeks 03.00 uur was bij de hulpdiensten een melding binnengekomen van een brandende auto op de A58. Agenten gingen naar de opgegeven locatie maar zagen daar geen brandende auto. Samen met de brandweer werd gezocht langs de A58 en uiteindelijk werd in de sloot een auto aangetroffen met daarin twee Vlissingers van 20- en 21 jaar.

De mannen zijn ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht maar hadden beiden geen letsel opgelopen. De bestuurder, een 20-jarige Vlissinger, wilde tijdens het rijden een cd oprapen die op de grond was gevallen. Daardoor raakte hij de vangrail en ging de auto tollen waarna die in de sloot belandde.

De auto had inderdaad kort gebrand maar ze hadden het vuurtje zelf gedoofd. De opgeroepen brandweerwagens uit Arnemuiden en 's-Heer Arendskerke hoefden dan ook niets meer te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sunny (29-10-2010 om 14:55)
Zo heeft mijn oud-zwager zijn auto jaren geleden zijn auto ook total-loss gereden.
Rob (29-10-2010 om 10:16)
Het is wel duidelijk dat je tijdens het autorijden eigenlijk geen andere dingen kan doen. Nog een geluk dat er geen gewonden zijn gevallen.