Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Overdag perioden met zon en slechts lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste man nog niet terecht

Toegevoegd: 29-10-2010, 12.02 uur
De vermiste man is de 35-jarige Herman Ploegstra uit Ijzendijke.
De vermiste man is de 35-jarige Herman Ploegstra uit Ijzendijke.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - De sinds dinsdagavond vermiste 35-jarige man uit de gemeente Sluis is nog steeds niet terecht. De politie heeft daarom nu alsnog nadere informatie verspreid over de vermiste.

De vermiste man is de 35-jarige Herman Ploegstra uit IJzendijke. Hij is op de bewuste dinsdagavond rond 21.45 uur voor het laatst gezien in Breskens. Hij reed in zijn grijze BMW X5, voorzien van het kenteken 45-GS-HN.


Herman is een blanke man van 1.85 cm lang en heeft volgens de politie een sportief uiterlijk. Hij heeft kort, verzorgd blond haar. Op de avond van zijn verdwijning droeg hij een zwarte Nike-sportbroek met het Nike-logo aan de zijkant. Hij droeg witte instappers van het merk Bugatti. Verder had hij een wit t-shirt met v-hals en korte mouwen van het merk Esprit, H&M of WE.

Herman had verder een vest van een soort schapenvacht met zwarte rits. Op de voorzijde was deze voorzien van de bruine letters PME LEGEND. Verder had het vest een capuchon en zijsteekvakken en droeg de man zwarte of witte sneakersokken.

De politie is naarstig op zoek naar belangrijke informatie over de vermiste man. Mensen die meer weten wordt verzocht te bellen naar telefoonnummer 0900-8844.

Zie ook:
- Grote zoekactie naar vermiste man (27-10-2010)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zuhaily kurutepe (24-12-2013 om 17:00)
Jammer dat die weg is ik hoop dat hij snel zal gevonden worden.
Edwin (24-11-2010 om 18:00)
Jammer dat er na een maand geen nieuws meer te lezen is of hij wel of niet terecht is...Hopelijk gaat het goed met hem en zijn familie.
Christina (1-11-2010 om 13:48)
De stilte rond Herman benauwd iedereen Wat er ook is gebeurd daar heeft ieder een eigen mening over Of een mens goed of fout is Oordeel niet te snel Het gonzen van geruchten en het gissen van mensen Maakt een familie alleen verdrietig Sterkte aan allen die er mee moeten leven
Michel de Koning (30-10-2010 om 20:11)
Herman hopelijk ben je snel terecht zonder al te veel kleerscheuren. Je was altijd een goede machinist om mee samen te werken. Grt, oud collega
Thomas (30-10-2010 om 16:48)
Ik vind het nog een beetje vroeg om van "nabestaanden" te spreken. Zullen we het houden op "sterkte voor familie en vrienden"?
Zeeuwsvlaamse (30-10-2010 om 11:12)
Hoorde dat zijn auto is gevonden?!?
Cookie-instellingen beheren