Inbraak in panden Terneuzen

Toegevoegd: 29-10-2010, 14.12 uur

Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken op twee locaties.

In een pand aan de Stuvesande werden enkele deuren geforceerd en diverse ruimtes doorzocht. Uit dit pand werd een nog onbekend geldbedrag weggenomen alsmede een kluis. Deze kluis is later elders in Terneuzen teruggevonden.

Dezelfde nacht werd ook ingebroken in een pand aan de Alberdingk Thijmstraat. Daar werden enkele ramen vernield waarna in het pand diverse kasten werden doorzocht. Voor zover bekend werden hier geen goederen weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dhr van H (30-10-2010 om 12:06)
Als men deze 'mensen' ooit te pakken krijgt. Dan moeten ze eens een paar uur lang met een latje snoeihard op de vingers slaan. Ik weet dat het niet mag, maar het zou echt werken.
Erik (30-10-2010 om 09:27)
Bij mij breken ze niet in ik heb twee pitbulls als waak hond
P (29-10-2010 om 16:22)
Hopla gaan we weer hetwas een poosje "stil" maar nu weer een pand en straks weer een huis. Hopelijk maken ze een keer de fout om bij de verkeerde binnen te stappen en eens geweldig op hun donder krijgen want dat gaat er zeker van komen als het door blijf gaan.