Winkeldieven lopen tegen de lamp

Toegevoegd: 29-10-2010, 21.40 uur

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vrijdagmiddag zijn een 36-jarige Vlissinger en een 17-jarige jongeman uit Goes aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

De Vlissinger zou bij de Albert Heijn in de Aagje Dekenstraat in Vlissingen twee blikken bier hebben gestolen. De man is aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie en overgebracht naar het bureau.

De man ontkent de diefstal, hoewel alles op camerabeelden te zien is. Hij is in verzekering gesteld en zit daarom nog wel even vast. De 36-jarige Vlissinger staat bekend als veelpleger, vandaar dat hij in verzekering gesteld wordt voor deze winkeldiefstal.

Medewerkers van een kledingzaak aan de Lange Delft in Middelburg hebben vanmiddag rond 15.30 uur een winkeldief aangehouden. De 17-jarige jongeman uit Goes probeerde rond bovengenoemd tijdstip een spijkerbroek te stelen. Hij had hiervoor een tas proberen te prepareren om zo de alarmpoortjes te omzeilen.

Die gingen toch af en de jongen is aangehouden en overgedragen aan agenten van de Zeeuwse politie. Deze hebben de jongen meegenomen naar het politiebureau waar hij verhoord is. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750